Український виробник відкрив продаж експрес-тестів на коронавірус. Стала відома ціна (фото)

Український виробник відкрив продаж експрес-тестів на коронавірус. Стала відома ціна (фото)
Тест-набір призначений для професійного використання і коштує 445 грн

Після придбання тесту виробник радить звернутися до сімейного лікаря або медпрацівника, який проведе тестування та прокоментує результат аналізу

Український виробник відкрив продаж експрес-тестів на коронавірус. Про це йдеться на сайті «Медбіоальянсу».

Тест-набір «АТ-Коронавірус-тест-МБА» призначений для швидкого виявлення антитіл класів G та M (IgG та IgM) до коронавірусу Covid-19 (NCV, 2019-nCoV, SARS-CoV-2), якій є збудником атипової пневмонії, у сироватці, плазмі чи цільній крові людини методом імунохроматографічного аналізу.

Тест можна замовити кур’єром або «Новою поштою», його вартість - 445 грн.

Тест-набір призначений для професійного використання. Після придбання тесту виробник радить звернутися до сімейного лікаря або медичного працівника, який проведе тестування та зможе прокоментувати  результат аналізу.

ТОВ «Медбіоальянс» - український постачальник медичних засобів швидкої діагностики in vitro. На ринку вже більше 10 років. Вся продукція виготовляється за міжнародними стандартами та сертифікована відповідно до чинного законодавства України. Компанія «Медбіоальянс» першою в Україні розробила та випустила експрес-тести для його виявлення. Продукція, що виробляється, відповідає вимогам Технічного регламенту щодо медичних виробів для діагностики in vitro, затвердженого Постановою Кабміну №754 від 2 жовтня 2013 року.

Як повідомлялось, станом на 9:00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 206 нових випадків.


Нагадаємо, за минулу добу в Україні було зафіксовано сім смертей від коронавірусу. Наймолодшому померлому було 35 років, найстаршому – 82.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: