За добу коронавірус виявлено ще у 15 киян

За добу коронавірус виявлено ще у 15 киян

У столиці вже 294 підтверджених випадки Covid-19

За минулу добу кількість киян, у яких виявлено коронавірус, збільшилася ще на 15 людей. Зокрема, захворіли троє медиків. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 15 людей. Загалом у столиці вже 294 підтверджених випадки захворювання на Covid-19», - сказав Кличко.

Серед осіб, що захворіли: 8 жінок віком від 29 до 67 років та шестеро чоловіків - від 43 до 61 року. І один шістнадцятирічний юнак. Серед киян, що захворіли за минулу добу – троє медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 8 пацієнтів. Інші - лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем медикiв.


4_55

«Хочу зазначити, що більшість киян, яких вражає вірус у столиці, - люди молодого та середнього віку. Тобто, активна частина мешканців міста. Чимало з них не вірять у загрозу і не хочуть змінювати звичок, нехтують правилами обмежень. Я ще раз звертаюся до всіх: ідеться не про обмеження свободи, йдеться про ваше здоров'я і вашу безпеку! Кілька тижнів чіткого дотримання правил дозволять нам раніше вийти з цієї кризи. Зрозумійте це! Я згоден, що складно всидіти вдома. Тим більш, кола така весна за вікном. Але так треба зробити, щоб після Паски ситуація не рвонула», - підкреслив Кличко.

Як повідомляв Центр громадського здоров’я України, протягом 7 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії у Києві зафіксовано 256 випадків захворювання на Covid-19, з них 5 летальних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: