Для киян запустили віртуальну платформу емоційної підтримки під час карантину

Для киян запустили віртуальну платформу емоційної підтримки під час карантину

20 фахівців майже цілодобово спілкуються з киянами

Київський Моніторинговий центр з протидії Covid-19 запустив віртуальну платформу емоційної підтримки киян. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Це безкоштовний ресурс для киян. В першу чергу для тих, кому потрібна емоційно-психологічна допомога. Професійні консультації надають фахівці – тренери з емоційного інтелекту Освітнього хабу міста Києва», - розповів він. 

На сайті moncenter.eduhub.in.ua мешканці столиці можуть отримати персональну консультацію, не виходячи з дому. 20 фахівців майже цілодобово спілкуються з киянами.

«Також ті, хто хоче з користю провести час вдома, знайдуть на сайті різні онлайн курси. Завдяки платформі є можливість проводити і спортивні онлайн тренування. Або можна здійснити віртуальні екскурсії найкращими музеями столиці, що зараз тимчасово зачинені», - розповів Кличко.

Як повідомляв Центр громадського здоров’я України, протягом 7 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії у Києві зафіксовано 256 випадків захворювання на Covid-19, з них 5 летальних.

За даними, які озвучив 8 квітня Кличко, у столиці вже 294 підтверджених випадки захворювання на Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: