У Збройних силах України зареєстровано вже п’ять випадків коронавірусу

У Збройних силах України зареєстровано вже п’ять випадків коронавірусу

У військовослужбовця Київського гарнізону підтвердили коронавірус

Новий випадок захворювання підтвердили у військовослужбовця Київського гарнізону

Сьогодні, 8 квітня,  в Збройних силах України зареєстровано п’ять випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них один летальний. Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗС України.

Згідно з повідомленням, на ізоляції (в тому числі самоізоляції)  перебувають 118 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби — 19 осіб.

«Новий випадок захворювання підтверджено у військовослужбовця Київського гарнізону, що з 3 квітня перебував  на самоізоляції у зв’язку із контактом з хворою особою. Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби. Особи що контактували з  військовим, перебувають на самоізоляції», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими людина спілкується щодня або мешкає разом.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні було зафіксовано сім смертей від коронавірусу. Наймолодшому померлому було 35 років, найстаршому – 82.

Станом на 9:00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 206 нових випадків.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: