«Укрзалізниця» розриває контракти та звільняє людей після скандалу з непрацюючим кондиціонером у поїзді Херсон-Київ

«Укрзалізниця» розриває контракти та звільняє людей після скандалу з непрацюючим кондиціонером у поїзді Херсон-Київ

«Укрзалізниця» розриває контракти та звільняє людей після скандалу з непрацюючим кондиціонером у поїзді з Херсону

ПАТ «Укрзалізниця» розриває контракт з «Дніпровагонремонбудом» після скандалу з непрацюючим кондиціонером у поїзді, про який напередодні повіідомила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

В «Укрзалізниціі» звинуватили підприємство в неякісному ремонті кондиціонерів в пасажирських вагонах. Також звільнені начальник, його заступник і головний інженер вагонного депо «Київ-Пасажирський».

«З приводу історії віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе про поїздку в вагоні № 12 поїзда № 297 Херсон-Київ 6-7 серпня «Укрзалізниця» вже провела оперативне розслідування. У вагоні кондиціонер не працював через незадовільну роботу ВАТ «Дніпровагонрембуд», з яким «Укрзалізниця» за результатами тендеру уклала угоду на виконання сервісних послуг з ремонту і підготовки до експлуатації систем кондиціонування повітря. Працівники ВАТ «Дніпровагонрембуд» відремонтували систему кондиціонування повітря в цьому вагоні 01-03.08.2017. На жаль, система кондиціонування вийшла з ладу вже під час першого рейсу: стався витік хладагента з системи кондиціонування повітря. Зараз цей вагон виключений зі складу поїзда», - заявили в компанії.

При цьому «Укрзалізниця» заявила, що усвідомлює свою відповідальність за ситуацію, що склалася.

Нагадаємо, Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила про важку поїздку людей у вагоні без кондиціонера, що навіть довелося виносити вікно  у вагоні через сильну спеку. В результаті поїздки пасажиру, який нещодавно переніс операцію на серці, стало погано і його «ледве відкачували всю дорогу».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: