В Іспанії заразилися три члени комітету по боротьбі з коронавірусом

В Іспанії заразилися три члени комітету по боротьбі з коронавірусом
З початку пандемії в Іспанії померли 9 053 людини, за останню добу - 864. Повністю одужали 22 647 осіб
Ілюстративне фото

Іспанія стала третьою країною, яка перетнула позначку в 100 тисяч інфікованих

В Іспанії троє з п'яти членів технічного комітету по боротьбі з коронавірусом заражені Covid-19. Про це повідомляє El Correo.

За словами головного комісара Національної поліції Хосе Гарсія Моліна, заступник голови поліції Хосе Анхель Гонсалес отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Позитивний діагноз був поставлений заступнику голови Цивільної гвардії Лаурентіно Сеньє і директору координаційного центру попереджень та надзвичайних ситуацій міністерства охорони здоров'я Фернандо Симону.

Зазначимо, що всього в технічному комітеті є представники п'яти відомств - Міністерства охорони здоров'я, Національної поліції, Цивільної Гвардії, Збройних сил, Міністерства транспорту.

У засіданнях комітету і прес-конференціях у режимі онлайн беруть участь інші представники відомств замість хворих.

Нагадаємо, Іспанія стала третьою країною після Сполучених Штатів і Італії, яка перетнула позначку в 100 тисяч інфікованих коронавірусом. З початку пандемії в країні померли 9 053 людини, за останню добу - 864. Повністю одужали 22 647 осіб.

Крім того, влада Іспанії прийняла рішення посилити карантинні заходи в країні. На два тижні закриваються підприємства усіх галузей, які не є критичними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: