У МЗС РФ заявили, що російські військові будуть у Венесуелі «стільки, скільки потрібно»

У МЗС РФ заявили, що російські військові будуть у Венесуелі «стільки, скільки потрібно»

За словами Захарової, російські військові фахівці присутні у Венесуелі на основі міжнародних домовленостей

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що російські військові спеціалісти пробудуть у Венесуелі «стільки, скільки буде потрібно».

Про це Захарова сказала на брифінгу, відповідаючи на запитання, чим займаються у Венесуелі російські фахівці і скільки вони пробудуть у цій країні.

«Вони займаються реалізацією домовленостей у сфері військово-технічного співробітництва. Як довго? Стільки, скільки їм знадобиться. Стільки, скільки вони знадобляться уряду Венесуели», - зазначила вона.

Захарова підкреслила, що російські фахівці присутні в Венесуелі на основі міжнародних домовленостей. «Міжнародно-правова, двостороння правова основа для цього є», - сказала офіційний представник МЗС РФ.

Раніше в четвер військовий аташе посольства країни в Москві Хосе Рафаель Торреальба Перес заявив, що російські військові прибули до Венесуели тільки для обговорення ВТС, ніякого проведення спільних операцій не обговорюється.

«Присутність російських військових у Венесуелі пов'язана з обговоренням співпраці у військово-технічній сфері», - сказав військовий аташе.

Як відомо, 27 березня президент США Дональд Трамп заявив, що російські військові повинні покинути Венесуелу.

Нагадаємо, раніше до Венесуели прибули два літаки з російськими військовими

У Венесуелі заявляють, що російські військовослужбовці прибули до Каракаса, щоб взяти участь в переговорах з військової підготовки і стратегії.

Державний секретар США Майк Помпео закликав Росію «припинити свою неконструктивну поведінку», яка полягає у підтримці президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: