В столичній прокуратурі обіцяють в короткий строк розслідувати незаконне виділення землі на Жуковому острові

В столичній прокуратурі обіцяють в короткий строк розслідувати незаконне виділення землі на Жуковому острові
Роман Говда

Говда переконаний, що дане розслідування прокуратура може «забезпечити в короткий строк»

Київська прокуратура домагається повернення у власність міста 60 га землі на Жуковому острові, яку незаконно виділили 5 кооперативам за часів мерства Леоніда Черновецького. Наразі слідчі завершили етап архівних пошуків і приступили до опитування потенційних свідків, людей, які були залучені до прийняття рішень. Про це в інтерв’ю «Главкому»повідомив прокурор Києва Роман Говда.

«Ми почали працювати фактично з нуля. Перші півтора місяця були присвячені архівній роботі з метою віднайти оригінали документів, які стосуються виділення цієї землі, рішень сесії. Ми знайшли відеозаписи 10-річної давнини, як відбувалася ця сесія (на якій було виділено землі на Жуковому острові. - Ред.)», - розповів прокурор.

За словами Говди, прокуратура завершила етап роботи з документами. Починається робота з потенційними свідками, людьми, залученими до прийняття рішень, узгоджень.

«Піднімаємо документи з 1999 року. Там є багато цікавих речей, як еволюціонував, зменшувався розмір Жукового острова», - сказав Говда.

Він зазначив, що прокуратура бачить у цій справі перспективу, «та говорити про остаточні рішення у кримінальному провадженні зарано».

Говда переконаний, що дане розслідування прокуратура може «забезпечити в короткий строк».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: