В «Укрзалізниці» запевнили, що снігопади не вплинули на рух поїздів

В «Укрзалізниці» запевнили, що снігопади не вплинули на рух поїздів

За минулу добу залізничники вивезли з об’єктів інфраструктури близько 34 тис. м³ снігу

«Укралізниця» працює в штатному режимі», - говориться у заяві

Сильні снігопади, які спостерігаються 23 січня в ряді областей України, не вплинули на рух поїздів.

Про це повідомила прес-служба «Укрзалізниці».

«Незважаючи на снігопади та хурделиці на території України, залізниця працює в штатному режимі. Залізничники продовжують очищувати від снігу інфраструктуру, ситуація з рухом пасажирських та вантажних поїздів повністю контрольована», - заявили в компанії.

Зазначається, що за минулу добу залізничники вивезли з об’єктів інфраструктури близько 34 тис. м³ снігу, очистили понад 4,5 тис. стрілочних переводів та 129 пасажирських платформ. На станціях, платформах та коліях «Укрзалізниці» загалом працювали майже 3 тис. залізничників, була задіяна спецтехніка – 46 колійних машин та три снігові поїзди.

За останню добу сніг випав у Дніпропетровській, Київській, Кіровоградській, Полтавській, Черкаській, Харківській областях та в Карпатах. Подекуди сніговий покрив сягає від 37 до 61 см. За прогнозами синоптиків, наступної доби сніг та сніг з дощем очікується майже на всій території України.

У Києві 23 січня із 17:00 до 21:00 планується тимчасово заборонити в’їзд до міста великовантажного та великогабаритного транспорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: