В уряді Британії розповіли, чому Brexit стане катастрофою для країни

В уряді Британії розповіли, чому Brexit стане катастрофою для країни

Британія не зможе зберегти доступ до єдиного ринку

Для Британії втратити доступ до єдиного європейського ринку після того, як країна проголосувала за вихід з ЄС, буде катастрофою. Про це у неділю заявив міністр закордонних справ країни Філіп Хеммонд, інформує Reuters.

«Британія не зможе зберегти доступ до єдиного ринку і в той же час мати повний контроль над міграцією з держав-членів ЄС», - наголосив Хеммонд, який виступав за збереження країни у складі Євросоюзу.

Раніше Хеммонд заявляв, що вихід Великої Британії з ЄС буде «безповоротним». Сполучене королівство «пізніше ніколи не зможе знову вступити в ЄС, хіба що на неприйнятних умовах». Серед таких умов він назвав членство в єврозоні та участь у Шенгенській угоді.

Як відомо, під петицією за проведення повторного референдуму щодо членства Великої Британії у складі Євросоюзу вже підписалися понад 3 млн петиція набирає 100 тис. підписів – звернення розглядається у парламенті.

Як повідомлялось, на референдумі 23 червня за вихід Британії з ЄС проголосували 51,9% виборців, а за те, щоб залишитися в його складі, - 48%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: