Венедіктова прокоментувала відсутність в декларації квартири в Києві

Венедіктова прокоментувала відсутність в декларації квартири в Києві

Ірина Венедіктова повідомила, що дані щодо житла вказані в її декларації за 2019 рік

Фото: Главком

«Я свою приватність буду зберігати», - заявила Венедіктова

Генпрокурорка Ірина Венедіктова заявила, що квартира, в якій вона живе з чоловіком, їй не належить, тому її і немає в декларації.

Про це вона заявила в ефірі hromadske.

«Ця квартира не у моїй власності і цього достатньо для відповіді… У публічних осіб є дуже розмита межа приватності і публічності, тому я свою приватність буду зберігати. Кожне додаткове слово потягне нові запитання, які ви будете задавати. І ці запитання будуть порушувати охоронювані законом інтереси інших осіб, тому що журналісти будуть дзвонити, приходити, допитувати, ще щось робити», — сказала Венедіктова.

Вона наголосила, що в її декларації за 2019 рік немає жодних порушень, а випуск програми «Схеми» (в якій повідомляється про цю квартиру) пов’язаний з 2020 роком.

Генпрокурорка запевнила, що якщо проживатиме передбачений законом період часу у цій квартирі, вона вкаже це у декларації. Якщо ж вона придбає щось, то внесе зміни якнайшвидше.

«Якщо ж таки це не буде зміна майнового стану, це все побачите у декларації 2021 року до 1 квітня», — підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше ЗМІ виявили білу пляму в електронній декларації сім'ї Венедіктових. Вони зареєстрували помешкання в Харкові, проте насправді живуть у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: