На Донбасі бойовики поранили українського військового

На Донбасі бойовики поранили українського військового
Російські бойовики порушують домовленості про припинення вогню, використовуючи заборонені калібри зброї
фото з відкритих джерел

Ворог застосовував міномети калібру 120-мм та 122-мм артилерію, а також ручні протитанкові гранатомети

Окупаційні війська на Донбасі з початку доби чотири рази порушили режим «тиші». Осколкове поранення отримав український військовий. Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил (ООС).

«З початку сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню, два з яких із застосуванням забороненого мінськими угодами озброєння», – наголошується в повідомленні.

Біля Новозванівки українські позиції зазнали мінометно-артилерійського обстрілу. Тут ворог застосовував міномети калібру 120-мм та 122-мм артилерію, а також ручні протитанкові гранатомети.

Поблизу Мар'їнки противник обстріляв українських військових з мінометів калібру 120 і 82-мм.

У бік Станиці Луганської окупанти відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу. Крім того, в Луганській області зафіксовано проліт ворожого безпілотника, імовірно, типу Орлан-10 з припиненням лінії розмежування.

В результаті ворожих обстрілів осколкове поранення отримав один військовий. Йому надана невідкладна медична допомога. Він евакуйований до лікованого закладу. Стан військовослужбовця - середньої тяжкості.

У відповідь на ворожі обстріли українські військові відкривали вогонь з озброєнь, дозволених мінськими угодами.

Нагадаємо, за минулу добу російські найманці на Донбасі 14 разів порушили режим тиші, в результаті чого поранення отримали двоє військовослужбовців. З початку поточної доби порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Раніше СБУ показала відео допиту бойовика «ЛНР», який здався військовим. Напередодні озброєний бойовик здався українським військовим і поскаржився на цькування росіянами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: