За добу на Донбасі зафіксовано 14 обстрілів, поранено двох військових

За добу на Донбасі зафіксовано 14 обстрілів, поранено двох військових
Стан обох поранених – задовільний, повідомили у штабі ООС
Фото з відкритих джерел

Російські найманці на Донбасі 14 разів порушили режим тиші за добу

За минулу добу російські найманці на Донбасі 14 разів порушили режим тиші, в результаті чого поранення отримали двоє військовослужбовців. З початку поточної доби порушень режиму припинення вогню не зафіксовано, повідомили в штабі ООС.

«За минулу добу, 1 жовтня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню, 5 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали вогнепальні поранення. Військові перебувають у лікувальному закладі. Стан обох поранених – задовільний», – сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у суботу.

Противник з різних озброєнь здійснив обстріл у Новозванівки, Новоолександрівки, Лебединського, Луганського, Водяного на Приазов'ї, Новолуганського, Кримського та Первомайського.

З мінометів була обстріляна Авдіївка, в результаті чого пошкоджено житлові будинки та прилеглу територію. У штабі наголосили, що втрат серед цивільного населення немає.

Крім того, в районі Нью-Йорка зафіксовано використання безпілотника, з якого противник здійснив скидання ВОГ-17. На Луганщині також зафіксовано проліт безпілотника, імовірно Орлан-10 із перетином лінії розмежування.

Українські військові на обстріли противника відкривали вогонь, чим змусили його припинити вогневу активність.

«Станом на 7:00 ранку, 2 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», – констатували в штабі.

Раніше СБУ показала відео допиту бойовика «ЛНР», який здався військовим. Напередодні озброєний бойовик здався українським військовим і поскаржився на цькування росіянами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: