Видавець: Книга Ложкіна «Четверта республіка» – лідер за кількістю продажів

Видавець: Книга Ложкіна «Четверта республіка» – лідер за кількістю продажів

Книга Ложкіна нагороджена спеціальною відзнакою президента Форуму видавців

Книга Бориса Ложкіна «Четверта республіка» за останні роки є лідером за кількістю продажів серед суспільно-політичних книг українських авторів. Про це на церемонії вручення премій львівського Форуму видавців «Найкраща книга – 2016» заявив гендиректор видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький.
Книгу Ложкіна, яка вперше побачила світ у видавництві «Фоліо» в березні 2016 року, було нагороджено спеціальною відзнакою президента Форуму видавців. Про це повідомляють «Українські новини».
«Ця книга привернула мою увагу і отримала відзнаку як найактуальніше видання 2016 року, в якому чесно від першої особи подано аналіз сучасного стану української держави, а також запропоновано стратегію розвитку та візію майбутнього України», – зазначила президент Форуму видавців Олександра Коваль під час вручення відзнаки видавцю книги Олександру Красовицькому.
Нагадаємо, що 17 вересня у конференц-залі львівського Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) о 18:00 відбудеться зустріч з Борисом Ложкіним, автором книги «Четверта республіка. Чому Європі потрібна Україна, а Україні – Європа».
З березня 2016 року відбулося вже три видання книги Бориса Ложкіна «Четверта республіка. Чому Європі потрібна Україна, а Україні — Європа», написаної за участю журналіста Володимира Федорина. Окрім української та російської мов, книга також вийшла у перекладі англійською та німецькою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: