Відомий блогер навів докази того, що депутат Кива працює «за методичкою Кремля»

Відомий блогер навів докази того, що депутат Кива працює «за методичкою Кремля»
Нардеп Ілля Кива

Кива почав захищати силовиків, які стріляли в учасників Революції гідності

Опублікувавши скандальний пост про Євромайдан напередодні шостих роковин розстрілів, народний депутат Ілля Кива повторив тези кремлівської пропаганди про події в Україні в 2014 році.

Про це в facebook написав блогер Сергій Наумович.

«Ілля в черговий раз видав тези кремлівської пропаганди і приурочив це до чергової річниці. Такий собі плювок на могили загиблих активістів, плювок на сім'ї загиблих... Невже зовсім без принципів людина?», - пише блогер.

Нагадаємо, напередодні дня Небесної сотні нардеп опублікував в Телеграмі пост, в якому зажадав «захистити права і відновити добре слово про тих офіцерів, які віддали тоді свої життя, отримали поранення і шкоду своєму здоров'ю в той час, як жменька негідників здійснювала кривавий переворот влади, результатом чого і стала 6-річна війна».

«Виходить, він вважає, що: вбивці з «Беркута» - постраждалі, повалення диктатури Януковича – «кривавий переворот», у війні та окупації наших територій винна не Росія, а сама Україна і учасники Євромайдану. «Жменька негідників», які вчинили «кривавий переворот» він назвав активістів і лідерів, комендантів Майдану - Парубія, Яценюка і т.д., в числі яких, нагадаю, наставник Киви у великій політиці Аваков. Забавно, правда?», - пише Наумович.

При цьому він нагадав, що сам Кива в 2014 році називав себе учасником Євромайдану, публікував численні фотографії в балаклаві, а після революції і багато в чому завдяки їй отримав досить високу посаду в державі і навіть зробив політичну кар'єру.

«Знову перемикаю ТВ-канали і знову натикаюся на коментар Киви, який раптом став ненавидіти «переворот» шестирічної давності, - пише блогер. - Здавалося б, просто уникай тему подій лютого 2014 року і хоча б в ці чорні дні не спекулюй на болю, який ніколи не пройде».

До слова, раніше ветеран АТО розповів про конфлікт із нардепом КивоюМихайло Майман звинуватив народного депутата від партії «Опозиційна платформа - За життя» Іллю Киву у систематичних погрозах і переслідуванні. Зокрема він назвав Киву «голосом Москви»: «Для мене це співробітник ФСБ, який знаходиться на зарплаті у Верховній Раді...».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: