Відомий російський режисер-українофоб потрапив до лікарні

Відомий російський режисер-українофоб потрапив до лікарні
Станіслав Говорухін 

Раніше поширена інформація про смерть Говорухіна не відповідає дійсності

Режисер, голова комітету Державної думи РФ з культури Станіслав Говорухін на цьому тижні був госпіталізований. Раніше поширена інформація про його смерть не відповідає дійсності. Про це повідомляє агентствоТАСС.

«Він живий», — заявила його прес-секретар Марія Шоппо, спростувавши чутки.

Кілька днів тому Говорухіна стало погано з серцем. У цей час режисер перебував на фестивалі «Кінотавр» у Сочі, а повернувшись до Москви, він самостійно звернувся в лікарню. Там з’ясувалося, що він весь цей час знаходився в передінсультному стані, уточнюють місцеві ЗМІ.

Кілька днів Говорухін пробув у лікарні, після чого відправився відновлюватися у підмосковний санаторій «Барвиха», де в даний момент і знаходиться.

Станіславу Говорухіну 82 роки. Він народний артист РФ (2006), відомий режисер, знімав фільми за участю культового в колишньому СРСР барда і артиста Володимира Висоцького (1938-1980). Найбільш знамениті картини Говорухіна — «Место встречи изменить нельзя» (1979), «Вертикаль» (1967), «Ворошиловський стрілок» (1999).

Нагадаємо, Говорухін на початку весни потрапив у секс-скандал. Колишня журналістка «Радіо Свобода» Дар'я Комарова заявила, що депутат Держдуми і режисер Станіслав Говорухін обіцяв їй роль в обмін на сексуальні відносини.

У травні минулого року Говорухіну було офіційно заборонено в'їзд в Україну через його антиукраїнські висловлювання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: