Відомого репера не пустили в Україну

Відомого репера не пустили в Україну

Коржу був заборонений в'їзд в Україну терміном на три роки

Українські прикордонники не пустили репера Макса Коржа в Україну і заборонили йому в’їзд до країни терміном на три роки.

Співак летів до Києва, де 23 числа у нього повинен був відбутися концерт у Палаці Спорту.

«Під час проходження прикордонного контролю пасажирів, які прилетіли з Мінська, був виявлений даний співак, який свого часу відвідував окупований Крим. На підставі наявної інформації, відповідно до законодавства було прийнято рішення про недопуск його до країни», – заявив InfoResist помічник глави Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України зняла зі співака з Білорусі Макса Коржа заборону на в'їзд в країну. У відомстві не виявили загрози національній безпеці в діях Макса Коржа

У лютому 2016 року Макс Корж отримав заборону на в'їзд в Україну. На той момент співак планував тур по Україні.

Причиною заборони в'їзду в Україну могли стати концерти Макса Коржа в окупованому Криму.

Іноземні артисти і інші діячі культури порушують українське законодавство, приїжджаючи з гастролями в анексувати Росією Крим через закриті України пункти пропуску.

Деяким артистам і співакам, які приїхали на гастролі до Криму або прямо підтримують російську окупацію Криму, заборонено виступати на материковій Україні.

У жовтні 2017 року Верховна Рада прийняла закон згідно з яким, якщо громадяни країни-агресора планують виступати в Україні, організатор гастролей повинен за 30 днів до їх початку звернутися із запитом до СБУ про наявність чи відсутність підстав для недопущення цих людей до участі в згаданих заходах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: