Відволікти від війни: для дітей запустили телеграм-канал з українськими аудіоказками

Відволікти від війни: для дітей запустили телеграм-канал з українськими аудіоказками
Для дітей запустили телеграм-канал з українськими казками
фото ілюстраційне

Прослуховування казок дасть змогу зайняти дітей і відволікти від сигналів тривоги під час російської війни проти України

Щоб відволікти малят від тривоги, викликаними обстрілами і сиренами, запустили телеграм-канал з українськими аудіоказками та цікавими історіями.

Окрім можливості слухати онлайн, аудіоказки також можна завантажити на телефон чи інший гаджет заздалегідь — на випадок, якщо зникне зв’язок. Тривалість кожної аудіоказки — 2-5 хвилин, розмір файлів невеликий — відповідно до 3-5 Mb кожний.

«Вмикайте дітям в укриттях, у довгій дорозі чи, коли змушені залишатися у домівках під час комендантської години. Завантажуйте на телефон аудіо на випадок, якщо зникне зв’язок», – йдетьося у повідомленні.

Серед аудіоказок, які вже доступні, — історії про зайчика-хвалька, відважного хлопця, що переміг велетенського змія, про хитрого лиса і впертого цапа та інші.

Нагадаємо, що російські загарбники вбили 38 українських дітей за 10 днів війни. Лише за останню добу внаслідок обстрілів російських загарбників у Маріуполі загинув півторарічний хлопчик. Також, за її даними, у Бучі на Київщині двоє важкопоранених дітей померли через неможливість отримати медичну допомогу.

5 березня під Ірпенем окупанти підірвали залізничні колії.

Також Банкова попередила світ: Путін готується до бомбардування Одеси.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: