Вілкул показав ворожу техніку, яку ЗСУ вполювали під Кривим Рогом (фото)

Вілкул показав ворожу техніку, яку ЗСУ вполювали під Кривим Рогом (фото)
Такий парад – єдиний, який «ствітить» рашистам на нашій землі
Олександр Вілкул/ Facebook

Залишки незабаром переплавлять на метал

Голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул на своїй сторінці в Facebook оприлюднив світлини військової техніки окупантів, яку знищили українські захисники на просторах Дніпропетровщини.

Ця ворожа техніка дуже хотіла доїхати до Кривого Рогу. І доїхала, але у вигляді металобрухту. В нашому місті-фортеці – Кривому Розі – це єдиний можливий «парад», який можуть провести орки. А потім ми цю техніку поріжемо на металолом і переплавимо на метал на нашому металургійному комбінаті», – написав він.

Серед експонатів знищеної техніки окупантів – танк Т-64 і танк Т-72, бронеавтомобіль «Тигр», бронетранспортер БТР-80, багатоцільовий бронетранспортер МТ-ЛБ, всюдихід на гусеничному ходу Дт-30П «Витязь».

Найближчим часом цю експозицію поповнить ще декілька експонатів знищеної російської техніки.

Нагадаємо, триває 155-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Основні зусилля противник зосереджує на встановленні повного контролю над територіями Луганської та Донецької областей, утриманні захоплених районів Херсонської та частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, створенні сприятливих умов для відновлення наступу на окремих напрямках, а також блокуванні морських комунікацій України у Чорному морі. 

Читайте також: Олександр Вілкул: Я пишу: йди на***! Мені відповідають: Ваше высказывание будет учтено

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: