Вранці на українсько-польському кордоні застрягли майже 800 автівок

Вранці на українсько-польському кордоні застрягли майже 800 автівок
Автомобільні черги на українсько-польському кордоні

Найбільша черга на ПП «Рава-Руська – Гребенне» - 250 автомобілів

Станом на ранок середи, 19 жовтня, на кордоні України і Польщі у восьми пунктах пропуску у Волинській і Львівській областях утворилися черги, в яких стоять понад 770 автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зокрема, станом на 8:00, 100 автомобілів стояли у черзі у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг – Зосін», ще 50 - у ПП «Ягодин-Дорогуськ» на Волині.

У Львівській області у ПП «Шегині – Медика» своєї черги очікували ще 60 автівок, у ПП «Угринів – Долгобичув» - 100, у ПП «Краковець – Корчова» - 150, у ПП «Грушів – Будомєж» - 45, у ПП «Смільниця – Кросценко» - 20, у ПП «Рава-Руська – Гребенне» - 250 автомобілів.

При цьому в інших пунктах пропуску на західному кордоні автомобільних черг зранку не зафіксовано.

Нагадаємо, останнім часом на українсько-польському кордоні спостерігаються черги у 700-800 автомобілів. Найбільш складною ситуація була з припиненням Польщею улітку цього року дії договору про малий прикордонний рух, що викликало протести з боку українців, які намагалися перекрити кордон із сусідньою державою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: