Яценюк нагадав німцям, що Україна виконала всі критерії для безвізу з Євросоюзом

Яценюк нагадав німцям, що Україна виконала всі критерії для безвізу з Євросоюзом
Арсеній Яценюк в Берліні

Лідер партії «Народний фронт» сподівається, що тепер ЄС виконає свої обіцянки і надасть українцям безвіз

Україна виконала всі критерії для отримання безвізового режиму з Євросоюзом. Про це заявив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у понеділок, 14 листопада, під час дискусії у Фонді Конрада Аденауера в Берліні.

«Ми переконані, що Європейський союз виконає, що обіцяв. І український народ отримає безвізовий режим», – наголосив він.

Яценюк наголосив, що український народ «не прийняв намагання колишнього президента і уряду відкинути ідею євроінтеграції»: «Українці взяли європейські прапори в руки, вийшли на вулиці і почали боротьбу – за справедливість, за Європу, європейські цінності, свободу та нашу незалежність».

«Ці європейські прапори мають на собі кров після того, як колишній президент віддав наказ фактично вчинити розправу над українцями, які боролися за нашу свободу», – сказав він.

Арсеній Яценюк нагадав, що після Революції гідності Україна підписала Угоду про зону вільної торгівлі з ЄС: «Це було економічне рішення, як посилити наші економічні відносини».

Водночас лідер «Народного фронту» зауважив: «Ми переконані, що після того як ми ухвалили все необхідне законодавство і виконали всі критерії для безвізового режиму Європейський союз виконає, що обіцяв. І український народ отримає безвізовий режим».

«Реформи юстиції, правосуддя, економіки, антикорупційні зусилля – ми робимо все, щоб підняти Україну до стандартів Європейського союзу», – наголосив він.

«Критично важливо мати міцний Європейський союз. І прийде час, коли Україні буде надано реальну перспективу – приєднатися до ЄС», – сказав Арсеній Яценюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: