«Як би МВФ не бився головою об стінку». Коломойський впевнений, що поверне Приватбанк

«Як би МВФ не бився головою об стінку». Коломойський впевнений, що поверне Приватбанк
Олігарх Ігор Коломойський каже, що поверне собі Приватбанк 

«Ну добре, втратив банк. Ну поки що не повернув, але скоро поверну»

Олігарх і колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський впевнений в тому, що йому вдасться повернути собі право власності на банк. Про це він розповів журналістам після того, як вийшов із зустрічі з головою Офісу президента Андрієм Богданом, повідомляють «Схеми».

Журналіст нагадав олігарху, що за президентства Петра Порошенка Коломойський «втратив» Приватбанк, але мільярдер у відповідь висловив упевненість, що банк скоро повернеться під його контроль. 

« - Багато хто каже, що за час коли ви повернулися ваш бізнес жодним чином ніде не програв. Сьогодні в судових справах ви перемагаєте.

-          А коли був Порошенко, які мої бізнеси програли? 

-          Ви втратили банк… 

-          Ну добре, втратив банк. Ну поки що не повернув, але скоро поверну. 

-          Ви думаєте, що повернете? 

-          Взагалі навіть не сумніваюся. 

-          Саме через суди? 

-          Не саме через суди, а законним шляхом, так як належить за законодавством. От повірте мені, що справедливість візьме у гору. Як би МВФ не бився головою об стіну. Закони придумував, щось розповідав, все це порожні дурниці».

Дану розмову журналіста і олігарха Коломойського можна почути з 8 хвилини відео 

Раніше стало відомо, що МВФ зажадав від України дозволити продаж землі і не повертати Приватбанк Коломойському, якщо країна хоче отримати підтримку валютного фонду.

Сьогодні стало відомо, що глава Офісу президента Андрій Богдан та олігарх Ігор Коломойський таємно зустрічалисьСам Коломойський заперечує зустріч з Богданом. І говорить, що приїхав у готель, коли той вже поїхав.

Нагадаємо, 10 вересня президент Володимир Зеленський провів зустріч з олігархом Ігорем Коломойським. На зустрічі також були присутні прем'єр-міністр Олексій Гончарук, голова Офісу президента Андрій Богдан і перший помічник президента Сергій Шефір. Зустріч проходила в Офісі президента.

Зеленський та Коломойський неодноразово проводили зустрічі. Під час однієї з них Коломойський обговорював з Зеленським питання, пов'язані з можливим дефолтом України.

До слова, 26 грудня стало відомо, що НБУ здобув першу перемогу у справі Приватбанку

Також раніше Fitch поліпшив рейтинг Приватбанку.




Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: