Яким мав би бути виступ українців на Євробаченні-2020. Оприлюднена нова версія пісні Solovey

Яким мав би бути виступ українців на Євробаченні-2020. Оприлюднена нова версія пісні Solovey
Солістка гурту Go_A Катерина Павленко

Спеціально до поїздки в Роттердам артисти дещо змінили композицію Solovey, що можна почути у lyric-відео

Український колектив Go_A, який мав у 2020 році виступати на міжнародному шоу Євробачення, презентував свій конкурсний трек. Спеціально до поїздки в Роттердам артисти дещо змінили композицію Solovey, що можна почути у lyric-відео.

Ролик музиканти опублікували на YouTube-каналі.

Саме цю версію Solovey мали почути європейські глядачі конкурсу. Представники Go_A зізнались, що оновили мелодію треку, зробивши її ще сучаснішою.

«У новій версії краще чути барабани й перкусії та більше динаміки. Це додає їй сучасного звучання. У фінальному варіанті ми отримали супертандем: сучасні біти й фольк у виконанні нашої солістки Каті. Ми хочемо показати, що українська пісня може звучати сучасно», – розповів 24 каналу учасник гурту Тарас Шевченко.

Як і обіцяв колектив Go_A, слова пісні залишились українськими. Однак для зручності музиканти зробили транслітерацію, щоб іноземні прихильники могли підспівувати слова композиції Solovey.

«Ми вирішили випустити лірик-відео транслітом, аби наші іноземні фани мали змогу співати разом із нами українською. Нас часто позначають у сторіс, де люди намагаються співати «Солов'я«. Але через те, що не знають нашої мови, у них виникають певні складнощі. Тож ми вирішили спростити всім життя й запустити флешмоб, який заохотить ще більше співати разом із нами«, – додала Катерина Павленко.

Як повідомляв «Главком», у 2020 році представляти Україну на Євробаченні мала група Go_A.

Планувалося, що пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 та 16 травня в Роттердамі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: