Замах на Мосійчука: нові подробиці від Лозового

Замах на Мосійчука: нові подробиці від Лозового
Ігор Мосійчук

Ігор пам'ятає тільки крик Русіка: «Володимирович, земля!», - Лозовий

У народного депутата Радикальної партії Ігоря Мосійчука, який постраждав від теракту у Солом'янському районі столиці напередодні, чисельні осколкові поранення, його операція пройшла успішно. Про це повідомив однопартієць нардепа Андрій Лозовий на своїй сторінці у Facebook.

«Розмовляв з дружиною Ігоря, у нього чисельні осколкові поранення, але операція пройшла успішно. Низький уклін лікарям... Ігор пам'ятає тільки крик Русіка: «Володимирович, земля!» - затим Руслан з усієї дурі штовхнув його на землю. Це врятувало Мосійчуку життя, більш нічого він не пам'ятає, окрім світла від вибуху і осіннього листя, яке розлетілося», - розповів нардеп.

Крім того, нардеп повідомив, що Мосійчук з дружиною вирішили взяти на утримання доньку загиблого охоронця нардепа і допомагати їй.

Раніше повідомлялося, що на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: