Затриманий за шахрайство член ВРЮ пішов у безстрокову відпустку

Затриманий за шахрайство член ВРЮ пішов у безстрокову відпустку
Фото УНІАН

Глава ВРЮ задовольнила заяву Гречківського про відпустку

Упійманий на хабарі член Вищої ради юстиції Павло Гречківський пішов у безстрокову відпустку. Про це повідомляють «Українські новини», посилаючись на слова джерела в Раді.

«Сьогодні глава ВРЮ задовольнила заяву про відпустку Гречківського. Дату закінчення відпустки не визначено, очевидно, на період слідства», – повідомив він.

Нагадаємо, 21 вересня Генеральна прокуратура України разом зі Службою безпеки України викрила одного з членів Вищої ради юстиції у вимаганні 500 тис. доларів за незаконний вплив на судове рішення.

22 вересня адвокат члена ВРЮ Гречківського Ігор Черезов повідомив, що Генеральна прокуратура України вручила його підзахисному підозру у замаху на шахрайство. У Вищій раді юстиції висловили сподівання на швидке й об’єктивне розслідування стосовно намагання отримати неправомірну вигоду одним із членів ВРЮ.

Увечері 22 вересня Печерський районний суд Києва відмовив Генеральній прокуратурі України у задоволенні клопотання про застосування до Гречківського запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення майже 13 млн грн застави, а лише визначив для нього заставу у сумі майже 3,9 млн грн.

Як повідомлялось, у Мінюсті кажуть, що посадити члена ВРЮ Гречківського буде складно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: