Зеленський мав «жорстку розмову» з Тищенком через скандал з «Велюром»

Зеленський мав «жорстку розмову» з Тищенком через скандал з «Велюром»
В Офісі президента заявили, що Зеленський мав «жорстку розмову» з Тищенком

Після розмови Зеленського з Тищенком ресторан «Велюр» перестав працювати

Президент Володимир Зеленський мав «жорстку розмову» з народним депутатом від фракції «Слуга Народу» Миколою Тищенком щодо його ресторану «Велюр», який порушив умови карантину.

Про це розповів заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«У президента була дуже жорстка розмова з цим народним депутатом. Дійсно, нікому не можна працювати. Я сподіваюся, що це буде приклад для інших народних депутатів, що якщо ти народний депутат, то не треба робити з себе якогось царя», — сказав він.

За його словами, після цієї розмови ресторан перестав працювати, хоча в ОП не знають, працював він один день чи весь час карантину.

«Жорстка розмова вилилась в те, що, я сподіваюсь, для всієї фракції та і для інших фракцій це буде прикладом, що не треба так робити більше. І це буда велика помилка з боку народного депутата, що він так зробив», — додав Тимошенко.

Нагадаємо, нещодавно в Україні розгорівся неабиякий скандал через те, що київський ресторан «Велюр» попри карантин продовжує приймати VIP-гостей. Його власником є нардеп Микола Тищенко.

2 травня київські ресторатори влаштували вечірку просто неба під будівлею Офісу президента Володимира Зеленського на знак протесту проти заборони роботи літніх терас через карантин.

3 травня у центрі Києва на Майдані та під будівлею Офісу президента представники малого та середнього бізнесу влаштували мітинг під назвою #SaveФОП з вимогою до влади послабити карантин та дозволити їм заробляти.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: