З днем праці, велюрівці: ресторатори влаштували вечірку під Офісом Зеленського

З днем праці, велюрівці: ресторатори влаштували вечірку під Офісом Зеленського
Київські ресторатори влаштували вечірку під Офісом президента
Фото: Дмитро Федотенков

Київські ресторатори вимагали від влади переглянути «велюровий карантин»

Сьогодні, 2 травня, київські ресторатори влаштували вечірку просто неба під будівлею Офісу президента Володимира Зеленського на знак протесту проти заборони роботи літніх терас через карантин.

Про це повідомив співвласник закладу «Tarantino family» Дмитро Федотенков у Facebook.

«Ми провели хорошу акцію у дворику на Банковій. Затишний такий, до речі, дворик, як раз для вечірок. У часовому проміжку між дощем і градом ми навіть встигли поїсти піцу, зробити сотню фото на пам'ять - коли ще так погуляємо. Ніхто не побився, не напився, не захворів. Найголовніше - за підсумком акції ми зібрали трохи грошей для медиків. Ну і головне сьогодні ми, київські ресторатори, вимагали від влади переглянути велюровий карантин», - повідомив співвласник закладу «Tarantino family.

Федотенков зазначив, що ресторатори продемонстрували, що робота літніх терас ресторанів в умовах короновірусу це не страшно і абсолютно реально.

«Сьогодні спробували біля ОП. А завтра давайте повторимо це по всій країні. І дамо роботу 200 тис. людей за тиждень. Потрібно навчитися брати на себе відповідальність і дотримуватися закону, який однаковий для всіх», - розповів Федотенков.

На фото видно, що всі столики знаходилися на відстані більше півтора метра один від одного, а офіціанти працювали у рукавичках та масках. 

Нагадаємо, нещодавно в Україні розгорівся неабиякий скандал через те, що київський ресторан «Велюр» попри карантин продовжує приймати VIP-гостей. Його власником є нардеп Микола Тищенко.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: