Зеленський подякував Макрону за привітання

Зеленський подякував Макрону за привітання
Президент Франції Еммануель Макрон привітав із перемогою на виборах Володимира Зеленського

Макрон привітав Зеленського по телефону

Кандидат у президенти України Володимира Зеленський, який, за даними Національного екзит-полу, є лідером виборчих перегонів, подякував президентові Франції Емманюелю Макрону за привітання.

Про це він написав у Faceboоk.

Макрон привітав Зеленського по телефону. У відповідь Зеленський подякував французькому президенту за підтримку.

«Дякую Президенту Франції Емманюелю Макрону за привiтання!» - написав Зеленський українською і французькою мовою.

Раніше Зеленського привітав прем’єр-міністр України Володимир Гройсманканцлер Австрії Себастьян Курц і президент Польщі Анджей Дуда.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко розповів, чим буде займатися після поразки на виборах.

Порошенко визнав поразку на виборах 2019 і привітав Володимира Зеленського. Зокрема, він звернувся до своїх прихильників та представників ЗМІ, цитуючи відомий вислів Уїнстона Черчилля.

Кандидат у президенти та шоумен Володимир Зеленський після оголошення екзит-полів, за даними яких він є переможцем президентських перегонів, почав роздавати подяки, зокрема, родині і прибиральницям штабу. Зазначимо, що Зеленський пробув у штабі лічені хвилини і пішов, не відповівши на жодне питання журналістів. 

Слід нагадати, що президент Петро Порошенко наголошує, що його команда буде захищати стабільність фінансово-банківської системи, аби захистити вкладників «Приватбанку». Про це він сказав, виступаючи 21 квітня в своєму виборчому штабі, після оголошення результатів екзит-полу другого туру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: