Зеленський попросив допомогти знайти «хрещеного батька контрабандистів» Альперіна

Зеленський попросив допомогти знайти «хрещеного батька контрабандистів» Альперіна
Вадим Альперін втік від НАБУ 

За словами президента, контрабандист знаходиться на території України

Президент Володимир Зеленський закликав українців підключитися до затримання Вадима Альперіна, якого підозрюють у корупції на митниці. Відповідне повідомлення з'явилося на Telegram-каналі Зеленського у вівторок, 26 листопада.

«У ході спеціальної операції з виявлення корупціонерів навколо і безпосередньо на митниці від правоохоронців тікав якийсь пан Альперін, якого вважають одним із хрещених батьків контрабанди в Україну. Проте далеко він не добіг - кордони надійно перекриті, отже, Вадим Альперін ховається десь у країні. Прошу всіх підключитися і допомогти йому знайти дорогу в НАБУ. Або допомогти правоохоронцям знайти пана Альперіна», - сказано в повідомленні.

Тому, хто посприяє «зустрічі контрабандиста з законом», Зеленський пообіцяв «цінний подарунок». Повідомлення завершується закликом дзвонити на гарячу лінію НАБУ і номером телефону відомства.

Іще в січні 2018 року Генеральна прокуратура підготувала клопотання про арешт одесита Вадима Альперіна, який пропонував детективу НАБУ хабар у 800 000 доларів.

Потім Альперіну суд зменшив заставу в 150 разів - до 141 тисячі гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: