Зеленський змінив склад Координаційної ради з протидії коронавірусу

Зеленський змінив склад Координаційної ради з протидії коронавірусу
Глава СБУ Іван Баканов тепер представлений в Координаційній раді з протидії поширенню коронавірусу типу COVID-19
Фото Станіслава Груздєва, Главком

До Координаційної ради були введені голова СБУ та спікер парламенту

Президент Володимир Зеленський ввів до складу Координаційної ради з боротьби з коронавірусом голову Служби безпеки України Івана Баканова і голову Верховної Ради Дмитра Разумкова. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Відповідний указ був оприлюднений у понеділок, 23 березня.

«Ha часткову зміну статті 3 указу президента України від 16 березня 2020 року № 88 «Про Координаційну раду з протидії поширенню COVID-19» (зі змінами, внесеними указом від 17 березня 2020 року № 91) ввести до персонального складу Координаційної ради щодо протидії поширенню COVID-19 наступних осіб: Баканов Іван Геннадійович - голова Служби безпеки України, Разумков Дмитро Олександрович - голова Верховної Ради України (за згодою)», - йдеться в указі №104/2020. 

16 березня Володимир Зеленський створив Координаційну раду з протидії коронавірусу. Рада була створена як консультативно-дорадчий орган при президенті. Основним завданням Ради є моніторинг ситуації та вироблення пропозицій щодо ефективних заходів проти поширення коронавірусу.

Як повідомлялося, з 12 березня по 3 квітня в Україні запровадежно карантин для запобігання поширенню коронавірусу.

Нагадаємо, що вдень 23 березня стало відомо, що у Києві виявили ще чотири нові випадки захворювання на коронавірусДвоє пацієнтів перебувають у Олександрівській лікарні, а двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

Раніше МОЗ повідомляло, що в Україні офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Також нагадаємо, що МОЗ закликає нардепів запровадити надзвичайний стан по всій країні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: