Зеленський звільнив свого радника

Зеленський звільнив свого радника
Гео Лерос обіймав посаду радника Зеленського близько дев'яти місяців

Гео Лерос був позаштатним радником президента

Президент Володимир Зеленський звільнив свого радника Гео Лероса. Про це йдеться в указі президента.

Як зазначається, Лерос був позаштатним радником президента.

«Увільнити Лероса Гео Багратовича від виконання обов’язків радника президента України (поза штатом)», - йдеться в указі.

Натиснути для збільшенняНатиснути для збільшення

Додамо, Лерос обіймав посаду радника Зеленського близько дев'яти місяців. Коли президент його призначив, Лерос зазначив, що на цій посаді хоче ініціювати якийсь щомісячний «обід з президентом», під час якого глава держави буде зустрічатися з людьми, які «формують культурний імідж країни на світовій арені».

Зазначимо, Гео Лерос - український режисер, арт-куратор, народний депутат. Засновник арт-проекту Art United Us і громадської організації «Сіті-Арт». Був волонтером благодійного фонду «Сестри перемоги».

Нагадаємо, Володимир Зеленський вчора, 19 березня, підписав розпорядження про призначення голів семи райдержадміністрацій на Полтавщині. 

Напередодні Зеленський вніс зміни до складу РНБО. Своїм рішенням він включив віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова до складу Ради національної безпеки і оборони.

Також 19 березня Зеленський призначив головою Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша, який до цього був головою Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: