Жириновський про вибори Путіна: демократії немає

Жириновський про вибори Путіна: демократії немає
 Володимир Жириновський

Вибори російського президента супроводжувалися низкою порушень, зазначив Жириновський

Кандидат у глави держави, лідер ЛДПР Володимир Жириновський зазначив, що на всіх виборчих дільницях під час президентських виборів у РФ фіксували «одні й ті самі порушення». 

Про це повідомила прес-служба його політсили.

«Умови ведення виборчої кампанії були нерівні, відомі спортсмени й артисти агітували всі за одного кандидата, не було нормальних повноцінних дебатів, а всі передвиборчі скандали було спровоковано спеціально», – підкреслив він.

За словами Жириновського, на всіх виборчих дільницях фіксували «одні й ті самі порушення: підвезення виборців, наших спостерігачів били, їм погрожували, їх затримувала поліція, білборди не давали вішати».

«Були підставні кандидати. Наприклад, сьогодні стало відомо, що Собчак пропонували великі гроші за участь у виборах. Грудінін узяв напрокат КПРФ, щоб розкрутитися і в майбутньому піти на губернаторські вибори. Титов прямо говорить, що він лише піарив свою програму. Сурайкін думає, що може бути конкурентом КПРФ тощо. А мета – забезпечити явку, привернути інтерес до виборів. Тому Грудініна і не зняли через рахунки – він був важливим для інтересу і явки», – зазначив політик.

Жириновський уважає, що «ЦВК знущалася над усією країною, працюючи на чинну владу».

«Такі результати нікого не радують. Чому радіти, якщо оголосили підсумки за рік? Можна точно сказати, що кандидат від влади переможе і 2024 року з результатом 60–70%. Демократії немає, вільних виборів немає як за царя, як за комуністів – країна в нас така», – резюмував лідер ЛДПР.

Нагадаємо, кандидат в президенти РФ Володимир Путін з великим відривом від суперників лідирує на виборах глави держави з результатом 76,18% за підсумками обробки 80% протоколів виборчкомів в регіонах.

Нагадаємо, екзит-пол, що відбувся під час виборів президента Росії, прогнозує перемогу на них діючого хазяїна Кремля Володимира Путіна.

Раніше о 20 годині за калінінградським часом у Росії завершилося голосування на виборах президента.

Зазначимо, кримські татари бойкотували вибори президента Росії в окупованому Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: