Журналісти дізнались ім’я другого затриманого у «справі Бабченка»

Журналісти дізнались ім’я другого затриманого у «справі Бабченка»
Тарас Стельмашенко

Підозрюваний нібито знаходився під курируванням Бориса Германа і мав виконувати вбивства людей зі списку

Другого підозрюваного в замаху на Аркадія Бабченка звуть Тарас Стельмашенко, він громадянин України. Про це в понеділок, 18 червня, з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляють ЗМІ. Також ЗМІ опублікували фото підозрюваного.

За даними СБУ, він спочатку знаходився на території Ростовської області, де нібито проходив спецпідготовку. Після чого, у травні, приїхав в Україну і став під начало Бориса Германа - для здійснення вбивств, у тому числі за «списком 47».

Чому в цьому випадку Герман використовував замість кілера Олексія Цимбалюка - не повідомляється.

Пізніше прокурор Роман Циба підтвердив інформацію, що третій затриманий у «справі Бабченка» - Тарас Стельмашенко. Шевченківський райсуд 15 червня обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

У той же час адвокат підозрюваного Бориса Германа, чию апеляцію сьогодні розглядав суд, заявив, що його підзахисний не знає Тараса Стельмашенка.
 
Раніше СБУ заявила, що затримала ще одного фігуранта в організації вбивстваросійського журналіста Аркадія Бабченка і підготовці до серії терактів в Україні. За місцем проживання затриманого була вилучена вогнепальна зброя і боєприпаси.

18 червня Апеляційний суд Києва залишив під вартою Бориса Германа, якого Служба безпеки України підозрює в організації замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка.

Нагадаємо, 31 травня суд заарештував Бориса Германа, підозрюваного в організації «вбивства» журналіста Аркадія Бабченка, на 60 діб.

У суді Герман назвав себе агентом СБУ, прокурор цю інформацію спростував.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: