ЗМІ: Аваков полетів у Канаду одразу з іменин Ляшка

ЗМІ: Аваков полетів у Канаду одразу з іменин Ляшка
Олег Ляшко та Арсен Аваков
Фото «Публічні люди»

Перед відрядженням міністр привітав нардепа

Перед тим, як полетіти у відрядження до Канади, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков побував на дні народження у народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Про це пише видання «Публічні люди».

Головний редактор видання Наталія Влащенко уточнює, що однопартієць іменинника Ігор Мосійчук зателефонував їй і розповів, що Авакова на святкуванні не було. «Уточнюю: моє джерело каже, що він збирався їхати. Можливо, привітання були приватними або щось завадило», – додала вона.

Як відомо, 3 грудня Олег Ляшко святкував свій день народження. Політику виповнилося 44 роки. Однопартійці Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий подарували Ляшку корову.

Як відомо, у той час, коли в селі Княжичі сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло п'ятеро правоохоронців, і триває розслідування, міністр перебуває у закордонному відрядженні. Понад те, впродовж доби він ані слова не написав у соцмережах чи будь-яким іншим чином не висловився щодо трагедії. 

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч на 3 грудня в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинуло двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши постріли, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 у бік Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: