ЗМІ назвали кандидатів на посаду глави апарату Білого дому

ЗМІ назвали кандидатів на посаду глави апарату Білого дому
Білий дім

Медіа раніше прогнозували посаду очільника апарату Білого дому Ніку Айерсу

Глава апарату віце-президента Сполучених Штатів Нік Айерс не стане новим главою апарату Білого дому замість Джона Келлі, який недавно покинув пост.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерело, що знайоме з ситуацією.

За даними видання, кандидатура нового керівника апарату співробітників Білого дому буде оголошена до кінця року, а не в найближчі кілька днів, як було оголошено раніше.

Згідно з інформацією джерела, в списку потенційних кандидатів знаходяться міністр фінансів США Стівен Мнучін, а також конгресмен Марк Медоуз (республіканець від штату Північна Кароліна).

Раніше агентство з посиланням на представника Білого дому повідомляло про те, що американський лідер Дональд Трамп обговорює з Айерсом його призначення на цю посаду, однак той через сімейні причини не може обіцяти, що погодиться.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп у суботу офіційно оголосив журналістам, що керівник апарату президентської адміністрації Джон Келлі піде у відставку наприкінці року.

У листопаді Трамп заявив, що планує звільнити кількох співробітників Білого дому.

Він розмірковував над «трьома або чотирма або п'ятьма позиціями»

14 листопада президент США звільнив заступника радника з національної безпеки Міру Рікардел. Днем раніше дружина глави держави через свого прес-секретаря розповсюдила заяву, в якій говориться, що Рікардел «більше не заслуговує честі працювати в Білому домі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: