ЗМІ назвали прізвища осіб, що намагались підкупити «двійника» Тимошенко

ЗМІ назвали прізвища осіб, що намагались підкупити «двійника» Тимошенко
Cиловики затримали двох колишніх бійців батальйону «Донбас» за спробу підкупу Юрія Тимошенка

Cиловики затримали двох колишніх бійців батальйону «Донбас»

Стали відомі прізвища осіб, які намагалися вручити кандидату в президенти народному депутату Юрію Тимошенку п’ять мільйонів гривень за зняття його кандидатури з виборів. Про це повідомило видання theБабель. За інформацією співрозмовників видання у правоохоронних органах, силовики затримали двох колишніх бійців батальйону «Донбас» – голову «Партії захисників України» Тараса Костанчука, який раніше співпрацював з багатьма політиками, та маловідомого Олександра Іщенка. Також Костанчук нібито вів листування з народним депутатом, який просив його закінчити справу швидше (7 березня закінчується офіційний термін, коли можна знімати кандидатури – Ред.).

Нагадаємо, що 6 березня генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Генпрокуратура спільно з ДБР та К СБУ затримали двох осіб, які намагалася вручити долари в еквіваленті 5 млн грн кандидату в президенти Юрію Тимошенку за відмову балотуватися. Сам кандидат декілька днів тому після спроб вплинути на нього звернувся до ГПУ. Зловмисники затримані за статтею 157 частина 3 ( перешкоджання здійсненню виборчого права).

Прихильники Юлії Тимошенко називають Юрія Тимошенко технічним кандидатом-клоном і просили Нацполіцію з’ясувати, де кандидат, який фактично не веде кампанію, взяв гроші на заставу. Юрій Тимошенко в коментарі «BBC Україна» розповів, як його змушували відмовитись від участі в виборах – лякали «на смерть» і пропонували «золоті гори». Жодних імен він не уточнив, але зазначив, що йдеться про людей, які працюють з ним у Верховній Раді.

Також повідомлялося, що ЦВК пустила на вибори «двійника» Тимошенко. 

Двійник лідера партії «Батьківщина» балотуватиметься як самовисуванець, оскільки 17 січня цього року його виключили з фракції «Народний фронт».

Як повідомляв «Главком», народний депутат Юрій Тимошенко (на дочасних виборах до ВР переміг у 88 виборчому окрузі від «Народного фронту»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: