ЗМІ: у Керчі з вікна викинувся хлопець, дівчина якого загинула під час теракту

ЗМІ: у Керчі з вікна викинувся хлопець, дівчина якого загинула під час теракту
Молодий чоловік вижив після падіння

За інформацією ЗМІ, хлопець Вікторії Демчук - останньої загиблої в керченській бійні - вночі після похорону викинувся з вікна

Наречений однієї з жертв теракту в політехнічному коледжі у Керчі Армен Бадалян намагався накласти на себе руки. Він викинувся з вікна.

Про це повідомляє портал «Преступности.Нет» з посиланням на соцмережі.

Хлопець Вікторії Демчук - останньої загиблої в керченській бійні - вночі після похорону викинувся з вікна. На своїй сторінці він залишив запис: «Я тебе люблю, назавжди разом».

Однак молодий чоловік вижив. Внаслідок падіння у нього зламано хребет, його вже двічі прооперували й нині він перебуває при тямі. 

До слова, генсек Ради Європи після теракту в Керчі заявив, що Росія як окупант відповідальна за нього.

Раніше повідомлялося, що у медустановах Керчі й Сімферополя на цей момент проходять лікування 23 людини, які постраждали від вибуху в Керченському політехнічному коледжі. Ще 23 людини перевезли з лікарень Криму до медустанов Краснодарського краю і Москви.

Шестеро постраждалих залишаються у вкрай важкому стані, ще сім - у важкому.

Раніше в Керченському психоневрологічному диспансері підтвердили, що Владислав Росляков, який влаштував масове вбивство в коледжі, проходив медогляд у їхній установі.

Вибух і стрілянина сталися вдень у середу, 17 жовтня, в Керченському політехнічному коледжі. За версією Слідкому Росії, вибух у коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який «наклав на себе руки». Російська влада міста повідомила, що в результаті трагедії загинула 21 людина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: