З’явилися свіжі фото Савченко із Центру судово-психіатричної експертизи

З’явилися свіжі фото Савченко із Центру судово-психіатричної експертизи
Фото: Facebook Тетяни Проторченко

19 квітня нардепа возили на ще одну експертизу

Народного депутата Надію Савченко, яку підозрюють у підготовці терактів і поваленні державної влади в Україні, у четвер, 19 квітня, возили у Київський міський центр судово-психіатричної експертизи.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступник голови партії «Суспільно-політична платформа Надії Савченко» Тетяна Проторченко, яка опублікувала відповідні фото.

«Сьогодні Надію возили на експертизу (адресу, як завжди, отримали ввечері напередодні). Вона (Савченко. - Ред.), як завжди - незламна», - написала Проторченко.

Подробиці візиту Савченко до центру судово-психіатричної експертизи не повідомляються.

Нагадаємо, 17 квітня Савченко пройшла судово-психологічну експертизу із використанням поліграфа.

Раніше нардеп погодилася перервати голодування на три дні, щоб пройти допит на поліграфі. 16 квітня нардеп відновила перерване голодування.

22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генпрокурор Юрій Луценко показав парламентарям відео, на якому Савченко прямо говорить, що особисто має бажання вчинити терористичний акт у Верховній Раді та підірвати не лише депутатів, але й президента та верхівку правоохоронних органів.

23 березня Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: