Туристична поліція Одещини отримала спеціально обладнані велосипеди

Туристична поліція Одещини отримала спеціально обладнані велосипеди

Велосипеди та інше необхідне для патрулювання спеціальне спорядження допоможуть створити додаткові групи велопатрулів, які нестимуть службу уздовж одеських пляжів та узбережжя Затоки

26 червня, на головній алеї в Аркадії відбулася церемонія передачі устаткування, на якій були присутні т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Сергій Дьоров, заступник начальника ГУНП Сергій Махотін, начальник Управління превентивної діяльності ГУНП Іван Іщенко та голова операційного департаменту Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні Удо Моллер.

«До нашого регіону в курортний сезон щорічно прибуває багато туристів. Саме тут сконцентрована найбільша кількість відпочиваючих і найчастіше скоюються крадіжки й інші майнові злочини. Тому завдяки цим велосипедам у нас буде можливість збільшити кількість велопатрулів для попередження та недопущення правопорушень, – зазначив т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області Сергій Дьоров. - Дякую нашим міжнародним колегам за надану допомогу».

Співробітники батальйону поліції особливого призначення у складі нових 10 велопатрулів нестимуть службу в курортних зонах Одещини.

«Одеса, традиційно, є популярним туристичним напрямком. Наша мета - переконатись, що люди - в безпеці, що в цей літній сезон поліція буде саме там, де вона найбільш потрібна, - наголосив голова операційного департаменту КМЄС Удо Моллер. – Аналогічну допомогу від Консультативної місії ЄС вже отримав Львів. Там ми також повністю обладнали поліцейські велосипедні патрулі, що вже успішно працюють з травня».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: