Вандали пошкодили фонтан в одеському Пале-Роялі

Вандали пошкодили фонтан в одеському Пале-Роялі

Одеситка Ганна Цуканова стала свідком того, як п'яні вандали пошкодили фонтан «Німфа» в Пале-Роялі.

Інцидент трапився сьогодні вночі. Натовп хуліганів дебошира в сквері, а після один з них заліз у фонтан і зламав верхню частину композиції. Дівчина тричі дзвонила в поліцію з проханням надіслати патрульних, але в підсумку відправилася рятувати скульптуру самостійно.

«Я не витримую, дзвоню втретє в поліцію і кричу, що ось на моїх очах в історичному центрі вандали руйнують місто, але поліції через годину немає. Оператор щось там відповіла, але мені вже було все одно. Я рвонула вниз, щоб зафіксувати те, що вони зробили. Натовп далеко не пішла - затусіть біля «Ненажери» на Катерининській. Не роздумуючи, пішла на звуки репетують. Застала картину: двоє хитаються підтримують третього, а той довбає об асфальт зламаною від скульптури частиною », - написала Анна в Фейсбуці.

В результаті смілива одеситка, яка, до слова, працює психологом, вмовила хуліганів віднести відірваний шматок назад в Пале-Рояль. А поліція так і не приїхала.

Анна розповіла, що шматок композиції вона забрала додому і незабаром планує його віднести в ресторан, який займався реставрацією фонтану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: