Лещенко задекларував у березні понад 300 тисяч гонорару від «Укрзалізниці»

Лещенко задекларував у березні понад 300 тисяч гонорару від «Укрзалізниці»
Від грудня 2019 року Сергій Лещенко працює членом наглядової ради «Укрзалізниці»

Колишній нардеп задекларував гонорар у сумі 332 063 гривні

Член спостережної ради акціонерного товариства «Укрзалізниця», колишній народний депутат Сергій Лещенко в березні задекларував 332 063 гривні винагороди за роботу як члена спостережної ради, таку ж суму він задекларував у лютому.

Про це свідчать дані в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з ним, 6 березня Лещенко отримав гонорар у сумі 332 063 гривні.

screenshot_2_04

Джерелом коштів є роботодавець – «Укрзалізниця».

Також нагадаємо, що екснардеп Верховної Ради, колишній журналіст Сергій Лещенко, який нещодавно був призначений головою комітету з питань комплаєнса і антикорупції акціонерного товариства «Укрзалізниця», 15 січня отримав 136 330 гривень зарплати.

В документі не вказано період, за який здійснено виплату. Згідно з документом, 136330 гривень отримано як «гонорар і інші виплати за цивільно-правовими договорами» 15 січня 2020 роки від роботодавця – АТ «Укрзалізниця».

Як повідомлялося, 18 грудня 2019 року уряд призначив екснардепа Лещенка членом наглядової ради «Укрзалізниці».

Наприкінці листопада колишній заступник міністра інфраструктури Олександра Кава написав у на своїй сторінці у Facebook, що середньомісячна зарплата члена наглядової ради Укрзалізниці складає 588 тисяч гривень.

Нагадаємо, на початку вересня Кабмін своїм рішенням призначив Ірину Верещук представницею уряду у Верховній Раді України

У листопаді колишня міська голова Рави-Руської, а тепер народна депутатка з фракції «Слуга народу» Ірина Верещук вирішила скласти повноваження представника Кабінету міністрів у Раді.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: