В Одесі створено «гарячу лінію» для вагітних та молодих мам

В Одесі створено «гарячу лінію» для вагітних та молодих мам

В Одеському пологовому будинку №7 відкрито цілодобову телефонну «гарячу лінію» з питань, пов'язаних з вагітністю та пологами

В Одеському пологовому будинку №7 почала працювати цілодобова «гаряча лінія» для вагітних жінок і молодих мам. За телефоном «гарячої лінії» одеситки можуть отримати консультацію кваліфікованого фахівця з усіх питань, пов'язаних з веденням вагітності, постановкою на облік, підготовкою до пологів, лікуванням гінекологічних захворювань. Також жінки, які народили дитину, можуть проконсультуватися з питань годування та догляду за малюком. 

На запитання відповідає черговий лікар пологового будинку, який за необхідності більш докладної медичної консультації дає інформацію, куди можна звернутися. 

Телефони «гарячої лінії» пологового будинку №7: (099) 737 49 33; (068) 057 27 05. 

Крім того, з листопада нинішнього року в пологовому будинку №7 відкрився кабінет лікування патологій шийки матки. Кабінет оснащений сучасною апаратурою - відеокольпоскопи з двома моніторами та апаратом високочастотної електрохірургії, що дозволяє швидко і безболісно проводити біопсію і радіохвильове лікування захворювань шийки матки. 

Час роботи кабінету: щодня з 9:00 до 15:00. 

Консультації та запис за телефонами: (093) 80 24 255, (067) 97 55 564. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: