Блогерка-мільйонниця Анна Трінчер вийшла заміж (відео)

Без пишного святкування пара розписалася в одному зі столичних рагсів
фото з відкритих джерел

Трінчер і Волошин вирішили не робити подію публічною

Співачка та блогер-мільйонниця Анна Трінчер та її хлопець, блогер Олександр Волошин одружилися. Пара поділилася у соцмережі, опублікувавши відео з розпису під їхній трек «Лише ти і я». У ролику новоспечене подружжя хвалиться своїми обручками.

Раніше виконавиця придбала для розпису вбрання жовтого кольору, алеце не дуже сподобалося її шанувальникам. Мовляв, не можна одягати жовте плаття на весілля, адже жовтий колір – до розлучення. Пізніше співачка все ж таки обрала білу сукню, яка гарно підкреслила витончену фігуру. Довершила весільний look довгими сережками, лаконічною укладкою та ніжним макіяжем. Олександр позував поруч з дружиною в чорному смокінгу.

Трінчер і Волошин вирішили не робити подію публічною – без пишного святкування пара розписалася в одному зі столичних рагсів. Про те, що Трінчер виходить заміж, стало відомо в листопаді 2021 року. Тоді співачка заявила, що її обранцем став Олександр, який зробив їй пропозицію у жовтні минулого року.

Анна зізналася, що пропозицію їй зробили на парковці ТРЦ. Там була величезна вантажівка, прикрашена лампочками, а в ній була співачка Jerry Heil. Ще тоді Співачка додала, що не бачить свого весілля у класичному стилі, і хоче чогось незвичайного. Схоже, війна змусила змінити свої плани.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: