Елтон Джон розплакався на концерті під час вручення йому нагороди

Скріншот відео концерту
фото з відкритих джерел

Особливу медаль співаку вручав Джо Байден

Британський співак Елтон Джон дав концерт на Південному лужку Білого дому. На захід під назвою «Ніч, коли надія та історія римуються» його запросив президент США Джо Байден із дружиною Джілл. Про це американський лідер повідомив перед початком концерту.

«Джіл і я запросили Елтона до Білого дому, щоб подякувати йому від імені американського народу. Як і багато американців, ми любимо його музику. Його пісні роблять щодня особливим. Разом з нами сьогодні так багато людей, яким він дав свободу бути собою», – сказав Байден.

Сам музикант назвав Білий дім «вишенкою на торті», порівнюючи його красу з іншими місцями, де йому доводилося виступати. Після концерту Байден вручив Елтонові Джону Національну гуманітарну медаль США. Музикант розплакався і подякував американському лідеру словами: «Я ніколи не буваю приголомшений, але я приголомшений».

На концерт до Білого дому запросили близько двох тисяч людей. Серед них були представники вашингтонської адміністрації, законодавці, студенти, активісти та колишня перша леді США Лора Буш.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: