Зірка «Жіночого кварталу» пригадала кумедну історію про знайомство з Ющенком

Акторка «Жіночого кварталу» Тетяна Песик
фото: Тетяна Песик, Facebook

Зірка «Жіночого кварталу» розповіла кумедну історію про знайомство з майбутнім президентом України

Акторка «Жіночого кварталу» Тетяна Песик розповіла кумедну історію знайомства з екс-президентом Віктором Ющенком. Про це акторка розповіла у інтерв’ю для YouTube-каналу «Кириленко».

Зі слів акторки, це сталося на початоку 2000-х, коли вона з друзями вирушила у похід на Говерлу з села Зерваниця, що на Тернопільщині. Супроводжував їх Віктор Ющенко.

«Ми піднялися на гору, я там по дорозі тапок порвала, і вже біля підніжжя, якраз вже назад спустилися, ми йшли з подругою, щось там говорили дуже голосно, і позаду йшли люди, і в один момент я шпортаюся і падаю. В один момент намальовується Віктор Ющенко», – пригадує акторка.

Песик зауважила, що тоді Ющенко ще не був президентом, а лише балотувався.

«Мої очі квадратні. Він бере мене за коліноо, його охорона по боках: «Тетяно, з вами все в порядку?». У мене дар мовлення пропав. А він бере мене і піднімає разом з охороною, подруга також у шоці збоку і чуть-чуть вони мене провели, бо там був медпункт і він провів мене до медпункту», – розповіла знаменитість.

За словами акторки, політик підслухав її розмову з подругою, йому стало смішно і тому він вирішив допомогти.

Песик ніколи не думала, що саме при таких обставинах вона познайомиться з майбутнім президентом України.

Нагадаємо, 20 років тому в Україні розпочалася передвиборча кампанія на посаду президента. Офіційний старт було оголошено 3 липня 2004 року, коли розпочалася висуванням і реєстрація кандидатів. Усього на той момент було 26 кандидатів. За результатами першого туру виборів лише п'ятеро кандидатів змогли набрати понад 1% голосів виборців.

Раніше повідомлялося, що дочка третього президента України Віктора Ющенка Віталіна на своїй сторінці в соцмережі виклала в соцмережу рідкісне фото трьох своїх дітей.

До слова, молодша сестра ведучої Маші Єфросиніної та колишня невістка експрезидента Віктора Ющенка Ліза Ющенко порозважалася з росіянами на вечірці в Монако. На вечірці в Монако, де були присутні росіяни, Ліза Ющенко «відірвалася» під пісні російського співака Валерія Меладзе. 

Читайте також: Експрезидент за роялем. Ющенко приміряв на себе образ Елтона Джона (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: