Як вчинити з Таїсією Повалій? Павло Зібров звернувся до влади

Концерт Таїсієї Повалій у Росії
фото з відкритих джерел

Павло Зібров: «Чому наш президент, Верховна Рада не можуть зняти звання з тих, хто відкрито підтримує режим Путіна»

Павло Зібров вважає, що українська влада має зняти усі звання з українських зірок-запроданців, які працюють у Росії та  відкрито підтримують режим Путіна. Таку заяву артист зробив під час інтерв'ю «Главкому». 

Як зазначив артист, наразі звання не мають такого вагомого значення, статусу та впливу, як це було в СССР. Співак також не пригадує, щоб ще десь у світі була подібна традиція нагородження артистів.  

Зібров вважає, що важливіше імʼя артиста та що за ним стоїть, яка постать, пісенний доробок, любов глядача, активна культурна діяльність та громадська позиція, аніж те, чи ти народний чи заслужений – як наші співачки Таїсія Повалій та Ані Лорак, з яких досі не зняли це звання.

«Мене це турбує та дуже дратує, чому наш президент, Верховна Рада не можуть зняти звання з тих, хто відкрито підтримують режим Путіна, працюють в Росії. Як давали, так і мають зняти, а особливо після повномасштабного вторгнення», – наголосив співак.

Павло Зібров каже, що не розуміє, чому це питання досі не врегульоване.

Нагадаємо, українська спортсменка, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва зізналася, що з початку повномасштабного вторгнення перестала спілкуватися із кумою-співачкою Ані Лорак (справжнє ім'я Кароліна Куєк). Подкопаєва зізнається, раніше вважала співачку близькою подругою, а нині така втрата стала для неї трагедією.

Як повідомлялося, Ані Лорак у лютому 2024 року подала заяву на отримання російського громадянства. Про це повідомило кремлівське інформаційне агентство РИА Новости, посилаючись на джерело в її оточенні.

Отримала російський паспорт і співачка-зрадниця та Z-патріотка Таїсія Повалій. Про це артистка розповіла на сторінці в Instagram. Вона розмістила фотографію, де зображена на виборчій дільниці у Москві. При цьому вона позує на тлі банера з написом «Вибори президента Росії 15-17 березня», а в руках прихильниця Путіна тримає російський паспорт і усміхається.

До слова, на адресу співачки Ані Лорак вилилося чимало хейту з боку росіян через звинувачення у фінансуванні ЗСУ.

Читайте також: Павло Зібров: Чому президент, Верховна Рада не можуть позбавити звань тих, хто підтримує Путіна?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: