Алі Башир: «Кличко варто провести спочатку бої з Паркером і Уайлдером, а потім реванш з Джошуа»

Алі Башир: «Кличко варто провести спочатку бої з Паркером і Уайлдером, а потім реванш з Джошуа»

Українцю для перепочинку потрібно перенести реванш з британцем на більш пізній термін

Другий тренер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі українця Володимира Кличка  Джеймс Алі Башир в інтерв'ю Boxing Beats And Rhymes підтвердив слова Джонні Нельсона про те, що Володимир Кличко бив Деонтея Уайлдера в спарингах в 2012 році, а також сказав, що в разі продовження кар'єри Володимиром Кличком він не хотів би, щоб Володимир проводив негайний бій-реванш з Ентоні Джошуа:

"Я проти того, щоб те, що відбувається в тренувальному таборі, виходило за межі цього самого табору. І Володимиру таке не подобається. Але оскільки вже Джонні Нельсон сказав це ... І Енді Лі теж? А що він сказав конкретно? (Ведучий: він сказав, що Кличко використовував Уайлдера в якості "мішка"). Енді Лі знає, тому що він був у тому тренувальному таборі. На місці Уайлдера я б не став заперечувати те, що було. Адже він тоді був ще зовсім "зеленим".

Але в Уайлдері мені не подобається те, що він перестав рости, перестав розвиватися. Він покладається тільки на свої фізичні дані і силу удару. Ви дивилися його недавнє відео "бою з тінню"? Мене воно абсолютно не вразило. Цілковито. Навіть у цьому відео помітні речі, які потребують негайної корекції. Тому що, якщо Уайлдер з його нинішнім технічним арсеналом вийде на Ортіса, Джошуа або Кличка, вони з легкістю скористаються цими його помилками.

Мені ж особисто хотілося б, щоб з Уайлдером провів бій Володимир Кличко. Хоча я думаю, що він націлений на реванш з Джошуа. Я вважаю, що зі стратегічної точки зору для Володимира було б правильно провести спочатку бої з Паркером і Уайлдером, а вже потім виходити на реванш з Ентоні Джошуа. Так, я розумію, які гроші маячать на горизонті за реванш з Джошуа, але я вважаю, що бої з Паркером і Уайлдером дадуть Володимиру перепочинок – це був би хороший хід. А вже потім можна повертатися і до Джошуа – адже він нікуди не дінеться, за цей час його ніхто не поб'є ", – сказав Джеймс Алі Башир.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: