Біатлонна збірна України відправилася на збір до Норвегії без Джими (відео)

Біатлонна збірна України відправилася на збір до Норвегії без Джими (відео)
Сестри Семеренко

Юлія приєднається до команди вже у Норвегії

У вівторок, 24 жовтня, жіноча збірна України з біатлону відправилася на заключний тренувальний збір перед початком олімпійського сезону.

Як і у випадку з чоловічою командою, через проблеми з оформленням зброї в аеропорту Амстердама, дівчатам у терміновому порядку змінили маршрут і час вильоту. У норвезький Шушен команда добиратиметься через Осло.

Капітан команди Олена Підгрушна, позбувшись всіх проблем зі здоров'ям, встигла взяти участь у телешоу, а також два дня відпочити у Празі.

Збірна Україна на збір до Норвегії відправилася не у повному складі. Лідер команди Юлія Джима проводить додатковий тренувальний збір у Словенії та приєднається до решти дівчатам вже у Шушені. А Надія Бєлкіна, яка після літнього чемпіонату України була переведена в команду «А», у Норвегію відправиться разом з резервною збірною 28 жовтня.

Як розповів представник Федерації біатлону Мирослав Грабовецький, до Олімпійських ігор у Кореї біатлоністи в Україну не повернуться. Під час новорічної паузи команда проведе збір у Європі, а перед Пхьончханом – у Казахстані.

Чоловіча збірна України вже перебуває у Норвегії, де проводить тижневий збір перед вильотом у Канаду. Резервна збірна відправиться у Шушен 28 жовтня, а юніорська проведе заключний етап підготовки у фінському Воукатті.

Олімпійський сезон-2017/18 стартує 23 листопада Кубком IBU у Шушені. 26-го числа у шведському Естерсунді змішаною естафетою стартує Кубок світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: