До збірної України приїде баскетболіст, який грає у Лізі чемпіонів

До збірної України приїде баскетболіст, який грає у Лізі чемпіонів

Санон наразі виступає за словенську «Олімпію»

19-річний захисник Іссуф Санон приєднається до лав національної збірної України на матчі другого раунду кваліфікації чемпіонату світу-2019 проти Словенії й Іспанії.

Про це стверджує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Гравець словенської «Олімпії», якого на драфті НБА-2018 під 44-м піком обрав «Вашингтон Візардс», матиме можливість дебютувати за дорослу збірну вже у наступних офіційних матчах.

Санон підтвердив свій приїзд до табору національної команди.

У сезоні-2018/19 Санон грає у чемпіонаті Словенії, де у п’яти матчах у середньому набирає 4,4 очка, робить 2,4 підбирання та 1,6 передачі за 16 хвилин на майданчику.

Також українець зіграв у складі «Олімпії» у п’яти матчах Ліги чемпіонів FIBA, у яких він за 13,4 хвилини набирає 3,2 очка, робить 2,8 підбирання та 2 передачі у середньому за гру.

Після драфту Санон зіграв за «Вашингтон Візардс» у Літній лізі НБА: на турнірі у Лас-Вегасі українець відіграв у чотирьох матчах.

На міжнародній арені у складі збірних вихованець «Дніпра» виступав у 2017 році, коли у складі юніорської збірної України U-18 грав на чемпіонаті Європи у Дивізіоні А, за підсумками якого став другим найрезультативнішим гравцем турніру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: