Джима потрапила в склад на чемпіонат світу серед воєнних

Джима потрапила в склад на чемпіонат світу серед воєнних
Юлія Джима. Фото: Getty Images

Юлія Джима заявляла, що сезон 2017/18 цілком міг стати для неї останнім в кар'єрі

Українська біатлоністка Юлія Джима виявилася в складі збірної на чемпіонат світу з лижних видів спорту серед військових.

Після повернення з етапу Кубка світу в Голменколлені Юлія Джима заявила, що цей сезон цілком міг стати для неї останнім в кар'єрі. Через кілька днів до неї за коментарем звернулися журналісти з UA: Біатлон, проте їм вона відмовила в спілкуванні. Основна причина - відпустка.

«Інтерв'ю я зараз не даю: у мене відпустка, я відпочиваю. Все, що я сказала в аеропорту, так і залишається», - заявила Джима.

Втім, зараз біатлоністка виявилася в складі збірної України на чемпіонат світу серед військових, який пройде в австрійському Гогфільцені. У цих змаганнях, як можна зрозуміти, беруть участь спортсмени, які знаходяться на контракті в збройних силах своїх країн. Юлія Джима - старший сержант ЦСК ЗС України.

І хоча ці змагання не можна назвати дуже важливими, участь в них автоматично не дозволяє людині знаходиться у відпустці: все-таки треба тримати себе в формі. І навіть більше - треба буде виступати. Так що Джима відмовилася від інтерв'ю не через відпустки і відпочинку, а банально через небажання говорити і відповідати на незручні запитання.

Всього в заявці української команди на біатлонні змагання налічується вісім учасників: Юлія Джима, Ірина Варвинець, Марія Кручова, Валерія Дмитренко, Сергій Семенов, Артем Прима, Артем Тищенко та Руслан Ткаленко.

Ці спортсмени братимуть участь в біатлонному старті і гонці патрулів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: